11 Paz

10 Şubat Rüya ve Maskeler

Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği Sanat Atölyesinin Sunduğu Rüya ve Maskeler Dans gösterisi 5 Ocak gösterisi ardından, dün ikinci gösterisi de seyircilerle buluştu ve yine büyük beğeni ile izlendi….

Empati yapıldığında birlikte aşılamayacak hiçbir engelin bulunmadığını anlatmayı amaçlayan Rüya ve Maskeler dans gösterisi 10 Şubat Pazartesi günü Büyükçekmece Atatürk Kültür Merkezi’nde büyük bir coşku ile sergilendi.

Gerçek yaşamdan esinlenerek oluşturulan “Rüya ve Maskelerin” hikâyesi; abartılmış gibi dursa da, çağımız insanının,  insan sorununa/engelliye olan ilgisizliği, ötekileştirmedeki başarısı ve yabancılaşmasını ele alıyor. 

 5 ortopedik engelli, 1 işitme engelli, 7 engelsiz, Toplam: 13 dansçıdan oluşan dans ekibi, canlı müzik eşliğinde,2 görme engelli, 1 engelsiz sanatçıdan oluşan  müzisyenler; Piyano LİNDA KASO,  gitar-flüt KERİM ATINOK,  mandolin SELİM ATINOK performansı ve Irmak Bahçeci’nin draması tüm izleyenlerin beğenisi topladı.