[vc_row][vc_column][vc_wp_text]

Benimle Çıkar Mısın 21 Hafta

Ceren B. – 09.08.2015
Sabah planladığımız saatte gidip çocuğumuzu ve annesini evlerinden aldık, ardından Aqua Florya’da akvaryumu keşfe çıktık. Umut Can keyifliydi, resimler çekti, hayvanları inceledi, köpekbalıklarını büyük bir merakla bekledi.
Akvaryum turumuzun ardından öğle yemeğimizi yedik. Neler yapabileceğimizi konuştuk ve Koç Müzesi ‘ne gitmeye karar verdik.
Koç Müzesi Umut Can’ın ilgisini daha fazla çekti, arabalara olan ilgisi hayvanlara olan merakından daha ağır basıyormuş. Saatlerce arabaları inceledik, resim çekildik. Keyifli vakit geçirdik diyebilirim kendi adıma.
Ayrıca, Aqua Florya ve Koç Müzesi engelli kullanımına uygun mekanlar, engelli asansörleri mevcut.
Ve bu kadar güzel bir işin içine bizleri de dahil ettiğiniz için sonsuz teşekkürler.


İbrahim Y. – 06.08.2015 
TOFD Ataköy Genel Merkezi’nde yapılan bilgilendirici görüşme sonrasında nerelere gidileceğinin planını yaptık. İlk durağımız Minopolis’ti. Hayalindeki meslek olan polislikle ilgili bir kurguya dahil olup mesleği daha yakından tanıma fırsatı buldu. Bu sırada bize Anadolu Haber Ajansı ekibi eşlik etti. Güzel geçen günümüzün bir de haberinin yapılmasına yardımcı olduk. Sonraki durağımız ise Vialand oldu. Yürüme engeli olan kişilere göre çok fazla oyuncağın olmaması üzücüydü.


Murat K. – 08.08.2015
Florya Akvaryum’da balıkların dünyasına göz attık. Sonrasında Big Mamma’s Cafe’de yemek yiyip sohbet ettik. Murat ve ailesi ile diyalogumuz gayet keyifli geçti.
İstanbul Akvaryumda engelli rampaları ve asansörleri vardı. Big Mamma’s Cafe girişinde ve içerisinde, kaldırım ve yükseltilmiş zeminde engelli rampaları vardı. Bu sebepten sorun yaşamadık.
Keyifli bir gün geçirdiğimizi düşünüyorum. Tekrar başka bir arkadaşımızı daha rahat dışarı çıkartmak için cesaretlendirdi. Projeyi çok doğru ve mantıklı buluyorum, katılımın artması yönünde bir beklenti var ise sosyal medya kullanılarak daha fazla kişiye ulaşılabilir diye düşünüyorum.[/vc_wp_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_gallery type=”image_grid” images=”4536,4537″ img_size=”350×200″][/vc_column][/vc_row]