[vc_row][vc_column][vc_wp_text]

HEALPY Ile Her Adım Bağış

Healpy, su içmenizi hatırlatan, adımlarınızı sayan hatta attığınız adımlarla Groupama’nın sosyal sorumluluk projelerinde bağış desteği verebileceğiniz bir mobil sağlık uygulaması.
Groupama Sigorta, Healpy uygulamasını indiren ve “Adım Adım Sağlık” fonksiyonunu kullanan tüm kullanıcıların attığı adımları dikkate alarak, toplamda her 100 milyon adıma ulaşıldığında 1 adet akülü tekerlekli sandalyeyi Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği’nin tespiti ve yönlendirmesi doğrultusunda ihtiyacı olan kişiye ulaştıracak.
Healpy uygulaması üzerinden “Adım Adım Sağlık” menüsünden “Adımlarım” bölümüne girerek “Her Adım Bağış” alanında toplam atılan adım sayılarınızı takip edebilir, sizde adımlarınızı akülü tekerlekli sandalye bağışı için atabilirsiniz.
Ayrıca uygulamayı App Store ve Google Play Store üzerinden ücretsiz olarak indirebileceğiniz gibi, daha sağlıklı bir yaşama adım atabilir, sigorta kapsamında ihtiyacınız olan bilgi ve hizmetlere de hemen ulaşabilirsiniz.[/vc_wp_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][/vc_column][/vc_row]