[vc_row][vc_column][vc_wp_text]

Karne Şenliği 2022

Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği, 2021-2022 eğitim – öğretim yılının sona ermesinden sonra 10-18 yaş arası ortopedik engelli çocuk ve gençler için ebeveynleri ve kardeşleri ile eğlenebilecekleri bir Karne Şenliği düzenledi.

BiPalyaço Organizasyon firmasının koordinatörlüğünde çocuklar hem eğlenceli hem de öğretici aktiviteler gerçekleştirdi. Yüz boyamadan sosis balondan şekiller yapmaya kadar çeşitli alanlarda etkinlik yapan çocuk ve gençler etkinlik ve yarışmaların sonunda kareografi eşliğinde dans etme hakkına sahip oldu.

Kral Şakir seslendirmeni Mustafa Oral çocuklara aralıklarla Kral Şakir seslendirmesi yaparak, BiPalyaço firması palyaço, Spiderman gibi farklı kostümlerle, Berko İlaç gönüllüleri tiyatro etkinlikleri ile çocukların eğlencelerine eğlence Patlamış mısır, pamuk şeker ile festival havasında bir gün geçirerek, şenlik sonunda kendilerine ve ebeveynlerine hediyeleri takdim edildi.

 [/vc_wp_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_gallery type=”image_grid” images=”4971,4972,4973,4974,4975″ img_size=”350×200″][/vc_column][/vc_row]