[vc_row][vc_column][vc_wp_text]

Protez Tırnak Eğitimi

Eylül Öztürk Akademi Meslek Edindirme Projesi kapsamında 8 bedensel engelli kadına TOFD Genel Merkezi’nde gönüllü eğitmenleri desteğinde Protez Tırnak Eğitimleri gerçekleştirdiler.

İlk eğitim gününde; genel olarak manikür yapımı ve kalıcı oje yapma aşamaları öğretildi.
İkinci eğitim gününde; ilk gün eğitime katılamayan kişiler için aynı eğitim aşamaları tekrarlanarak, eğitimlerine devam edenler de protez tırnak aşamaları ile, ilk kez protez tırnak yapma deneyimlerine başladılar. Eğitim sürecine devam edemeyecek Melike Işık’ın mezuniyeti gerçekleştirildi.

Üçüncü eğitim gününde; protez tırnak yaparak, karşılarındaki ekip arkadaşlarına takma işlemi yapıldı. Törpü yardımıyla şekillendirildi. Kalıcı oje ve protez tırnak çıkarma işlemleri gösterildi. Eğitim sürecine devam edemeyecek Leyla Gökalp Koca’nın mezuniyeti gerçekleştirildi.

24 Haziran Perşembe günü Eylül Öztürk Özkan, TOFD Genel Merkezi’ni ziyaret ederek katılımcılara diplomalarını takdim etti, fotoğraf çekiminden sonra katılımcılar kep atma töreni gerçekleştirdi. TOFD Genel Başkanı Semra Çetinkaya, Eylül Hanım başta olmak üzere eğitmen ve destekçiler için özel hazırlanmış plaket ve sertifikaları kendilerine takdim etti.

 

 

 [/vc_wp_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_gallery type=”image_grid” images=”4966,4967″ img_size=”350×200″][/vc_column][/vc_row]