[vc_row][vc_column][vc_wp_text]

SNOWY ULU KARDEŞLER PLASTİK KAPAKLARI TESLİM ETTİ

 

“Plastik Kapak Toplama Kampanyası”  kapsamında,  Snowy Ulu Kardeşler Genel Merkez ve 16 şubesinin toplamış olduğu 7 çuval (72kg) plastik kapak, 30 Haziran 2014 tarihinde, Snowy Ulu Kardeşler Yönetim Kurulu Başkanı ve İstanbul PERDER Başkanı Ramazan Ulu tarafından Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği Genel Başkanı Ramazan Baş’a teslim edildi.

Ramazan Ulu, kampanyaya desteklerinin devam edeceğini belirterek, perakende sektörünü de bu kampanyaya katılmaya davet ettiğini ve daha çok destek olacaklarının mesajını verdi. Ramazan Baş, plastik kapak kampanyasına katılarak engelsiz bir yaşama sağladıkları katkılardan dolayı teşekkür ederek Ramazan Ulu’ya hediyelerini takdim etti.

Plastik Kapak Kampanyası’nda toplanan kapakların geri dönüşümü sayesinde elde edilecek gelirin tamamı; akülü ve manuel tekerlekli sandalyesine kavuşmayı bekleyenleri, hayatla buluşturmayı hedefliyor. Bir plastik kapak, ortopedik engelli birinin kendi başına hareket etmesini, özgürce istediği yere gidebilmesini, alışveriş yapabilmesini, gezmesini ve yaşadığı dünyayı keşfetmesini sağlıyor.[/vc_wp_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][/vc_column][/vc_row]