[vc_row][vc_column][vc_wp_text]

TOFD Üyeleri Van Kahvaltısı’nda Buluştu

 

Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği (TOFD), TC Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Müşaviri Cemalettin Şevli ve Van Kahvaltı Sofrası’nın destekleri ile düzenlenen kahvaltıda engelli ve aileleriyle bir araya geldi.

TOFD Genel Merkezi bahçesinde düzenlenen kahvaltıya Bakırköy Kaymakamı Adem Öztürk, Danıştay 16. Daire Başkanı Ali Yaşar Yurdabak’ın eşi Gülseren Yurdabak, İstanbul Başsavcısı Hadi Salihoğlu’nun eşi Aysun Salihoğlu, İstanbul İl Emniyet Müdürü Selami Atınok’un eşi Gülhan Altınok, İstanbul İl Jandarma Komutanı Kurmay Albay Gürcan Sercan’ın eşi Ülke Sercan, İstanbul İl Emniyet Müdür Yardımcısı Mehmet Murat Ulucan eşi Selda Ulucan, Bakırköy Halk Eğitim Merkezi Müdürü Yener Yıldırım, Onur Group Yönetim Kurulu Başkanı Cemal Özen, WOW Hotel İstanbul Genel Müdürü Ziya Cihan gibi çok sayıda iş adamı ve yönetici katıldı.
Kahvaltıda konuşan TC Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Müşaviri Cemalettin Şevli, deniz ulaşımında engelleri aşmak için ellerinden geleni yaptıklarını ifade ederek, kahvaltıda bulunmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Şevli, TOFD Genel Başkanı Ramazan Baş’a da kendilerine engelliler konusunda yol gösterici ve yardımcı olduğu için teşekkür etti. Üzerlerine düşen her ne varsa yapmaya hazır olduklarını belirten Şevli, katılımcılara teşekkür ederek, bu organizasyonda kendilerine destek veren Van Kahvaltı Sofrası’na da teşekkür etti.

Kaymakam Adem Öztürk de organizasyonda, örnek alınacak çalışmalarla ilklere imza atan TOFD’u tebrik ederek, yapılan her türlü çalışmaya destek verdiğini, vermeye de devam edeceğini söyledi. Katılımcılara ve destek verenlere teşekkür ederek, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Müşaviri Cemalettin Şevli’ye plaket veren TOFD Başkanı Ramazan Baş, derneğin başarısının bir kişiye ait olmadığını belirterek, tüm yönetim kuruluna, gönüllü akademisyen ve bilim insanlarına, destek veren tüm iş adamlarına teşekkür etti.

Kahvaltının sonunda hayvanlarla düet yapan ilk sanatçı olarak kendini lanse eden TRT Sanatçısı Aydın Aydın, engelli çocukların da eşlik ettiği mini bir konser verdi.[/vc_wp_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_gallery type=”image_grid” images=”4353,4354″ img_size=”350×200″][/vc_column][/vc_row]