[vc_row][vc_column][vc_wp_text]

Benimle Çıkar Mısın 28 Hafta

İlk buluştuğumuz anda birlikte nereye gitmek istediğimize karar verdik. Orada hemen Akvaryuma gitmek istediğini belirtti kendisi. Direk küçük bir sorun ile karşılaştık, arabanın bagajı küçük olduğu için engelli arabasını yerleştirirken zorluk çektik. Bunu çözdükten sonra direk akvaryuma doğru yol aldık. Akvaryumu gezdik resimler çektik, eğlendik, tatlılar yedik. Akvaryumda herhangi bir engelle karşılaşmadık bazı bölümlerinde engellilerin kullanacağı asansörler vardı onları kullanarak o bölümlere ulaştık. Sonra Aqua Florya alışveriş merkezinde biraz dolaştık. Yemeklerimizi yedik ve ondan sonra sahil boyu yürüyüş yaptık.
Ayşe yüreği çok temiz ve pırıl pırıl biriydi. Eğlendiğine gördüğümde bende sevindim ve mutlu oldum. Annesi ile de gayet iyi iletişim kurduk.
Bu gezi sayesinde engelli bireylerin yaşadığı zorlukları gördüğüm ve bu beni çok etkilendirdi bundan sonra ben bu gezi öncesinden daha duyarlı olmam gerektiği konusunda bilgilendim. Güzel bir proje olduğunu belirtmek istiyorum ve emeği geçen, destek veren herkese teşekkür ediyorum. Projenin devamlılığı önem arz etmekte, bende çevremdeki arkadaşlarıma da bu konuda bilgilendirip katkı sağlamakları için çalışacağım
Destekleriniz için çok teşekkür ederim.


Gülten C. – 3.10.2015
Akvaryum gezisi yapıldı ve tekerlekli sandalye için çok uygundu. Sadece ücret konusunda biraz sıkıntı yaşadık benim dışımda başka bir arkadaşta kendi aldığı çocuğu aynı yere  götürmüş o gün ondan ücret alınmamış fakat bizdeki çocuğumuzdan ve refakatçimizden ücret almışlar bu durumda kafalarına göre davranmaları beni çok şaşırttı. Buna rağmen akvaryumda çok güzel vakit geçirdik. Gezimize babası geldi kendisi çok efendi ve eşimle de çok güzel sohbetleri oldu. Sonrasında yemek yenildi ve güzel sohbetler edildi. Akşama doğru çocuğumuzu evine götürdük ve orada yine biraz oturdum, kardeşi ve annesi ile tanıştım. Çay yanında sıcak ve samimi sohbetler oldu. Beni en çok etkileyen durum benim çocuğumun fiziksel engeline rağmen üniversiteyi kazanmış ve kendine bu kadar güvenmesi çok etkileyici.
Kendim bu projeye tekrar dahil olmak isterim ve işimden fırsat buldukça yine bir çocuğu geziye çıkartmak isterim.[/vc_wp_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_gallery type=”image_grid” images=”4553″ img_size=”350×200″][/vc_column][/vc_row]